Információ

 
A BruxInfo 2001. óta folyamatosan a helyszínről, Brüsszelből szolgáltat információt EU-ügyekről: kezdetben csak médiának, ma már egyre gyakrabban közvetlen (üzleti és államigazgatási) végfelhasználóknak is. Részben olyan emberek által – ők a cégalapítók - akik valójában már 14-18 éve folyamatosan a helyszínen figyelik, követik, értelmezik az EU-fejleményeket. A többiek sok év óta egy-egy szakterület – pld. energia, klíma, környezetvédelem, víz, emisszió-kereskedelem, pénzügyi szolgáltatások, versenyszabályozás stb. – specialistái, ezeken keresztül kerültek kapcsolatba uniós vonatkozásokkal, és lettek külső munkatársaink, vagy bedolgozó szakértőink.
 
Szolgáltatásunk ennek megfelelő észlelési érzékenységgel, témaháttér-ismerettel (dokumentációval), közvetlen terepismerettel, kapcsolatrendszerrel bír. Emellett - a Bruxinfo Európai Elemző Iroda tevékenysége révén - rendszeresen és ad hoc megrendelésre is folyamatosan készítünk vezetői elemzéseket, összehasonlító tanulmányokat, vállalunk tanácsadási szolgáltatásokat. Az Archívumunkban található több mint húszezer hír, témafejlemény, elemzés és háttér-dokumentáció gyakorlatilag lefedi az EU integráció és az EU-magyar viszony összes fontos fejleményét. 
 
Cégünk Brüsszelben és Budapesten is rendelkezik irodával. A BruxInfo Szolgáltató Kft. 2007. júliusában jött létre.
Alapítói: a BruxInfo s.p.r.l., valamint a Centrál Point Invest Kft.
 
A BruxInfo s.p.r.l. 2000-ben alakult, brüsszeli bejegyzésű Kft. Alapítói 15 éves folyamatos brüsszeli terepismerettel, gyakorlattal és kapcsolatrendszerrel, átfogó EU-ismerettel, képzési, előadói és programszervezési tapasztalattal és referenciákkal rendelkeznek. A BruxInfo Online létrehozásának elsődleges célja az volt, hogy az EU-vonatkozású aktualitások helyszíni követését, tartalmuk kibontását, hátterük, előzményeik, összefüggéseik ismertetését, értelmezését segítse, mindezt magyar nyelven és a magyar szempontok szerint.
 
A Bruxinfo Európai Elemző Iroda célja elemzõ módon feltárni folyamatban lévõ uniós történések hátterét, elõzményét, bemutatni összetevõit és lehetséges okait, valamint a történések jellemzõ trendjét, várható alakulását, lehetséges – jogszabályi, piaci, EU-politikai - következményeit Közigazgatási és üzleti-vállalati megrendelésre egyaránt szolgáltat. 
 
A BruxInfo alapítóinak, munkatársainak és együttműködő partnereinek meggyőződése, hogy Magyarország csak jól felkészülten tud élni az európai uniós tagság nyújtotta lehetőségekkel. Integrált szolgáltatásaival a BruxInfo Kft. ehhez kíván hozzájárulni.
  • Hírlevél
  • Legolvasottabb
  • Megosztva

Hírlevelünket csak előfizetőink olvashatják. Kérjük, jelentkezzen be itt.
Bővebb információ az előfizetésről itt.
Aktuális számunk témái:

  • Bulgária menekülne az EU perifériájáról
  • Az orosz beavatkozástól féltik Európát a képviselők
  • Az EU hagyna még egy kiskaput a briteknek
  • Végleges az alku a tagállami klímaerőfeszítések megoszlásáról
  • Határt szabna a műanyag-hulladékoknak az új EU-stratégia
  • Megkezdődött a göteborgi csúcs oktatási programjának végrehajtása
Twitter
Facebook